Laden...

EK POOL 2024

Change game

EK Poule of EK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Stand in subleague

Heren, De app laat een andere stand in de subleague zien dan de website. Lijkt me dat dit overeen moet komen. Welke is leidend?

Resultaten iets later

Vanwege wat problemen worden de resultaten ietsjes later ingevuld vanavond.
flex

Storing in mailfunctie

Momenteel hebben we een probleem met de mail functie hierdoor is het mogelijk dat niet alle mailtjes verzonden worden. We werken aan een oplossing.
Tsjipmanz

Volgens mij na de poulefase ja. Problem?
Pikkelateur

Punten groepseindstanden

Wanneer worden de punten van de groepseindstanden verwerkt? Is dit nadat de gehele poule fase voorbij is?
geplaatst op 23 juni 2014
flex

Piekmomentje

Er was even een piekmomentje na de wedstrijd van 18.00 uur waardoor sommige bezoekers er niet door kwamen. Excuus daarvoor, maar het was binnen een paar minuten opgelost. We doen ons best om de capaciteit zo snel mogelijk op te schalen tijdens deze momenten.
markbruinsma1984

RE: Site werkt niet

Relax, na de wedstrijd is het altijd druk, dan check je toch 5 minuten later. Je score verdwijnt niet hoor smiley

Spanje - Nederland

Was er ook iemand die de uitslag van Spanje Nederland goed had voorspeld?
geplaatst op 18 juni 2014
MartinDespinois

kom op Nederland

kan Nederland niet beter spelen
ahbruinsma

RE: Uitslag

Klopt, we hebben nooit gezegd wie het was. Kan wel zeggen dat het geen Nederlander was smiley
ahbruinsma

RE: Puntentelling onduidelijk

Alleen voor de exact goede uitslag krijg je 200 punten, en dat zou 2-2 geweest zijn. Heb je een gelijkspel maar is dat niet dezelfde dan krijg je 100. Staat allemaal op de help pagina.

Ik zeg ook eens wat

Wat vinden jullie van het WK? ik heb tot nu toe de meeste wedstrijden met plezier bekeken!

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.