Laden...

EK POOL 2024

Change game

EK Poule of EK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

Rutten vindt vierde plek onrealistisch

FC Twente-coach Fred Rutten vindt een herhaling van de vierde plek van vorig seizoen een onrealistisch streven. Dat zegt hij in De Twentse Courant Tubantia."Een keer vierde worden betekent nog niet dat je een structurele subtopper bent", concludeert de succesvolle oefenmeester.Rutten gaf de courant ook even een inkijkje in zijn glazen bol voor komend seizoen."Voor mij staat de top vier zo vast als een huis: PSV, Ajax, AZ en Feyenoord. Daar komt de rest niet bij in de buurt. Daarachter heb je een hele groep, waartoe wij ook behoren. Heerenveen schat ik eigenlijk toch in als 'best of the rest'.Hoewel de oefenmeester het verwachtingspatroon niet wil opkrikken, denkt hij er toch goed voor te staan met zijn huidige selectie."Ik denk dat we in vergelijking met afgelopen jaar er nog goed op staan, maar ook de concurrentie heeft niet stil gezeten. Ik verwacht vrij veel van Roda en ook Utrecht reken ik tot concurrent. Helemaal nu ze met Van Hanegem een trainer van formaat in huis hebben."Na afloop van het zeer succesvolle seizoen vond er een wisseling van de wacht plaats bij de Tukkers.Vertrokken spelersKennedy Bakircioglu (Ajax), Ismail Aissati en Otman Bakkal (beiden PSV) en Sharbel Touma (clubloos).Nieuwe spelersEljero Elia (ADO Den Haag), Stein Huysegems en Alfred Schreuder (beiden Feyenoord), Romano Denneboom (NEC) en Youssouf Hersi (Vitesse)
geplaatst door flexvoetbal op 2007-07-19 10:00:00
Reactie admin

Geen reacties gevonden

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen