Laden...

EREDIVISIE 2021/2022

Change game

Afronding EK Pool zondag 11 juli

Zondag om 21.00 is al weer de laatste wedstrijd van het EK. Direct na de wedstrijd zullen wij zoals gebruikelijk de uitslag doorvoeren en de ranglijst bijwerken. Daarna (laat in de avond) zullen we ook de punten doorvoeren voor de statistieken. Hiermee zal ook de einduitslag van de pool bekend worden.Mocht je maandagochtend je punten bekijken, houd er dan rekening mee dat je in de ranglijst (bij de plusjes) je puntentotaal ziet die je hebt gekregen op basis van de statistieken (punten voor de finale zijn al verwerkt) 
geplaatst door flex op 2021-07-09 08:08:33
Reactie admin
geplaatst op 14 juli 2021
AleksanderCeferin

Bedankt!

ik wil Flexvoetbal, ook namens mijn collega’s, bedanken voor het faciliteren van de EK pool. We hebben er erg veel plezier/lol aan gehad. NL lag er na de voorrondes al snel uit, maar door Flexvoetbal bleven we het toch spannend vinden (veel gehoorde reactie).

Top, bedankt en tot het WK2022

  Top 5 subleagues

Top 5

  • 0 punten hans1961
  • 0 punten ahbruinsma
  • 0 punten Maudan
  • 0 punten Boekie
  • 0 punten wburhenne

Eredivisie Poule of Eredivisie Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

EK poulestanden & statistieken

Vergeet niet je EK poulestanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 11 juni 21.00 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen