Laden...

EREDIVISIE 2021/2022

Change game

Top 5

  • 21170 punten Pimvswaal
  • 21120 punten Maris88
  • 21055 punten VatosLocos
  • 20980 punten Bertsgonnawin
  • 20760 punten Ton37

Eredivisie Poule of Eredivisie Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

Adecco Group Nederland

Beste deelnemer,

Komende zomer belooft een prachtige sportzomer te worden met onder andere het WK in Brazilië. De spelers en bondscoach zijn zich al druk aan het voorbereiden. Daarnaast zijn er de komende weken ruim 16 miljoen bondscoaches die ieder een eigen mening heeft over wat de juiste opstelling is en wat de uitslag van de volgende wedstrijd zal zijn. Graag nodigen wij je uit om jou voetbalkennis te testen in de Adecco Group Nederland voetbalpool!

Naast het feit dat je je kunt bewijzen als de voetbalkenner bij uitstek, wint de top drie tevens 2 topkaarten voor één van de WK kwalificatiewedstrijden die het Nederlands Elftal speelt in aanloop naar het EK van 2016. De winnaars worden na afloop van het WK door de afdeling Marketing benaderd.

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen