Laden...

EK POOL 2021

Change game

2018 Hoogvliet Katwijk

Welkom bij de WK-pool van Hoogvliet Katwijk! Hoe meer mensen er meedoen, hoe meer er te winnen valt! De inleg van deze pool bedraagt 5 euro p.p. De inleg graag aan Jan Jonker of Kees Langbroek geven, graag uiterlijk betalen 13 juni!

Prijzen

1e prijs: 55% van het prijzengeld

2e prijs: 30% van het prijzengeld

3e prijs: 15% van het prijzengeldPunten(zie de spelregels op flexvoetbal.nl)Je verdient punten door uitslagen (gedeeltelijk) goed te voorspellen. Daarnaast kun je bonuspunten verdienen door het (gedeeltelijk) goed voorspellen standen en/of statistieken. Zie het puntensysteem op deze site.Voorspellingen van wedstrijden kunnen tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd ingevoerd of gewijzigd worden. Het invoeren of aanpassen van de poule eindstanden, topscorer en kampioen kan tot de start van het toernooi. Daarna kan dit niet meer gewijzigd worden. Onder het voorspellen van de uitslag wordt verstaan de stand na 90 minuten plus de eventuele verlengingen. Strafschoppenseries tellen niet mee.8e Finale, Kwartfinale, Halve Finale en de Finale(zie de spelregels op flexvoetbal.nl)
Zodra landen geplaatst zijn voor deze wedstrijden zullen deze worden ingevuld. Verder kunnen deze wedstrijden ook tot 1 min voor de start worden voorspeld. Het is dus niet nodig om deze nu al in te vullen.

Top 5

  • 2610 punten TH
  • 2600 punten SanderJedi
  • 2590 punten OLF
  • 2570 punten Kamandante
  • 2550 punten WillyterHuerne

EK poulestanden & statistieken

Vergeet niet je EK poulestanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 11 juni 21.00 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen