Loading...
EREDIVISIE 17/18
Change game

help

 

1. Wat is een voetbalpool

Een voetbalpool is een spel waarbij je uitslagen van voetbalwedstrijden moet voorspellen. Je vult de uitslagen in op je voorspellingsformulier. Het spel bestaat uit twee onderdelen: 1 het voorspellen van wedstrijden en 2 het voorspellen van de kampioen, de topscorer, het totaal aantal doelpunten en het totale aantal rode -en gele kaarten. Voor het goed voorspellen krijg je punten. Degene die de meeste punten heeft op het eind wint het spel.

2. Ik kan niet inloggen, wat nu?

Vul je de goede spelersnaam en wachtwoord wel in? Klik hier als je je wachtwoord bent vergeten. Het probleem kan ook veroorzaakt worden door je cookie-settings in je browser.

3. Hoe verander ik mijn instellingen?

Controleer eerst of je goed bent ingelogd. Om instellingen te veranderen selecteer je in het menu de optie 'mijn instellingen'. Vul alle velden goed in en klik na afloop op 'instellingen opslaan'.

4. Kan ik mijn spelersnaam wijzigen?

Ja het is sinds kort mogelijk om je spelersnaam te wijzigen. Je spelersnaam is te wijzigen op je instellingen/profiel pagina.

5. Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Controleer eerst of je goed bent ingelogd. Klik daarna op 'mijn instellingen' en verander onderaan de pagina je wachtwoord.

7. Moet ik alle wedstrijden van te voren voorspellen?

Nee, alle wedstrijden kunnen tot 1 min voor de start van de betreffende wedstrijd voorspeld worden. Het is echter wel handig om er alvast een aantal in te vullen voor het geval je een dag vergeet.

8. En hoe zit het met de 8e finale, kwartfinales, halve finales en finale?

Zodra landen geplaatst zijn voor deze wedstrijden zullen deze worden ingevuld. Verder kunnen deze wedstrijden ook tot 1 min voor de start worden voorspeld. Het is dus niet nodig om deze nu al in te vullen.

9. Hoe word ik lid van een subleague?

Een beheerder van een subleague kan je uitnodigen om mee te spelen, je ontvangt dan een e-mail. Je kan ook zelf een van de subleagues uit het overzicht selecteren. Klik op 'speel mee met deze subleague' om mee te doen.

10. Hoe verwijder ik mezelf uit een subleague?

Ga naar de betreffende subleague pagina en klik op de link 'uitschrijven'.

11. Ik kan mijn subleague niet vinden op de registratiepagina, hoe kan dat?

De subleague die je zoekt is waarschijnlijk privé, en staat daarom niet in de overzichten en op de registratiepagina. Vraag de beheerder van de subleague of hij of zij je kan uitnodigen voor de subleague.

12. Mijn voorspelling blijft zichtbaar in een subleague. Hoe kan dat ?

Indien je je voorspelling op 'niet openbaar' hebt gezet en deze is toch zichtbaar in een subleague, dan heeft de beheerder van de subleague gekozen om alle voorspellingen binnen de subleague openbaar te maken (via een instelling). Hier kun je dus verder niks aan doen.

13. Waarom zie ik spelers met 'naamloos' in de ranglijst van mijn subleague?

Deze spelers hebben je uitnodiging geaccepteerd maar hebben nog geen gebruikersnaam ingevoerd.

14. Waarom zijn sommige spelers in de ranglijst van mijn subleague licht weergegeven?

Deze spelers hebben nog geen voorspelling ingevoerd maar zijn al wel lid van je subleague.

15. Ik ontvang geen mailtjes, hoe kan dat?

Controleer of je e-mail adres goed staat ingevuld op je instellingenpagina. Check ook je junk/spam map. Soms komen de mailtjes hier in terecht.

16. Tot wanneer kan ik mijn voorspelling invullen of aanpassen?

Voorspellingen van wedstrijden kunnen tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd ingevoerd of gewijzigd worden. De poule eindstanden, topscorer, kampioen en statistieken moeten voor de start van het toernooi zijn ingevoerd.

17. Mijn puntentelling klopt niet, wat nu?

De puntentelling op de site is een geautomatiseerde optelling en bevatten dus geen (optel) fouten. Mocht je toch denken dat het totaal niet klopt, leeg dan voordat je een melding maakt even je browser cache, en tel vervolgens nogmaals je punten op.

18. Wanneer worden de uitslagen ingevoerd?

Uitslagen worden direct na de wedstrijd ingevuld of aan het einde van een speeldag/speelronde. Mocht dit niet lukken, dan zullen de uitslagen in ieder geval voor het eind van de speeldag worden ingevuld. De wedstrijden die beginnen om 00.00 / 03.00 uur worden 's ochtends voor 9.00 uur ingevuld.

19. Wat gebeurt er bij een gelijke stand in de ranglijst?

Als er twee of meer spelers hetzelfde aantal punten hebben, dan wordt gekeken naar het aantal precies goed voorspelde uitslagen. Mocht het dan nog gelijk zijn dan wordt er door het systeem geloot.

20. Kan ik voorspellingen van anderen bekijken?

Dit hangt af van of de speler dit toestaat. Spelers kunnen zelf aangeven of hun voorspelling privé of openbaar is. In een subleague kan de beheerder er voor kiezen om de voorspellingen van alle deelnemers openbaar te maken voor de deelnemers van de betreffende subleague.

21. Zijn er ook kosten voor deelname aan het spel verbonden?

Nee, deelname is geheel kosteloos.

22. Ik wil me opnieuw aanmelden, maar het systeem zegt dat mijn e-mailadres reeds in gebruik is. Wat nu?

Waarschijnlijk heb je al eens eerder meegedaan met een voetbalpool. Het is niet mogelijk om met hetzelfde e-mailadres nog een keer in te schrijven. Gebruik een ander e-mailadres of gebruik je oude account. Indien je je spelersnaam en of wachtwoord niet meer weet , vraag deze gegevens dan op via de wachtwoord vergeten pagina.

23. Algemene voorwaarden

Voor een overzicht van de voorwaarden van deelname aan deze onze voetbalpools, klik hier.

24. Contact

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot deze voetbalpool kun je het contactformulier gebruiken.
FC Barcelona

poll

Poll formulier
Stelling: Wie gaat het WK 2018 winnen?

WK Poule of WK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

Eigen WK Poule starten?

Net als 2 jaar geleden bieden we voor komende WK ook weer de mogelijkheid om helemaal zelf een wk poultje te maken. Ga naar wkpooltjes.nl en maak een wk poule