Laden...

EK POOL 2024

Change game

EK Poule of EK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

Wedstrijdhistorie EK

Hulp nodig met het invullen van je ek poule? Bekijk dan de resultaten van de onderlinge duels van alle poule wedstrijden.

Help

 

1. Wat is een voetbalpool?

Een voetbalpool is een spel waarbij je uitslagen van voetbalwedstrijden moet voorspellen. Je vult de uitslagen in op je voorspellingsformulier. Het spel bestaat uit twee onderdelen: 1 het voorspellen van wedstrijden en 2 het voorspellen van toernooistatistieken. Voor het goed voorspellen krijg je punten. Degene die de meeste punten heeft op het eind wint het spel.

2. Ik kan niet inloggen, wat nu?

Vul je de goede spelersnaam en wachtwoord wel in? Klik hier als je je wachtwoord bent vergeten. Het probleem kan ook veroorzaakt worden door je cookie-settings in je browser.

3. Hoe verander ik mijn instellingen?

Controleer eerst of je goed bent ingelogd. Om instellingen te veranderen selecteer je in het menu de optie 'mijn instellingen'. Vul alle velden goed in en klik na afloop op 'instellingen opslaan'.

4. Kan ik mijn spelersnaam wijzigen?

Ja het is sinds kort mogelijk om je spelersnaam te wijzigen. Je spelersnaam is te wijzigen op je instellingen/profiel pagina.

5. Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Controleer eerst of je goed bent ingelogd. Klik daarna op 'mijn instellingen' en verander onderaan de pagina je wachtwoord.

6. Is er een limiet wat betreft het aantal spelers in een subleague?

Nee, er is geen limiet op het aantal spelers in een subleague.

7. Hoe word ik lid van een subleague?

Een beheerder van een subleague kan je uitnodigen om mee te spelen, je ontvangt dan een e-mail. Je kan ook zelf een van de subleagues uit het overzicht selecteren. Klik op 'speel mee met deze subleague' om mee te doen.

8. Hoe verwijder ik mezelf uit een subleague?

Ga naar de betreffende subleague pagina en klik op de link 'uitschrijven'.

9. Ik kan mijn subleague niet vinden op de registratiepagina, hoe kan dat?

De subleague die je zoekt is waarschijnlijk privé, en staat daarom niet in de overzichten en op de registratiepagina. Vraag de beheerder van de subleague of hij of zij je kan uitnodigen voor de subleague.

10. Mijn voorspelling blijft zichtbaar in een subleague. Hoe kan dat?

Indien je je voorspelling op 'niet openbaar' hebt gezet en deze is toch zichtbaar in een subleague, dan heeft de beheerder van de subleague gekozen om alle voorspellingen binnen de subleague openbaar te maken (via een instelling). Hier kun je dus verder niks aan doen.

11. Kan ik voorspellingen zien van andere spelers zodra de wedstrijd is begonnen?

Ja zodra de wedstrijd is begonnen worden de voorspellingen van die wedstrijd vrijgegeven. Je kunt deze dan zien bij voorspellingen vergelijken.

12. Ik heb mijn voorspellingen geheim gehouden, maar spelers kunnen deze alsnog zien bij de vergelijker.

Waarschijnlijk zijn dit wedstrijden die reeds begonnen of gespeeld zijn. Deze worden namelijk zichtbaar voor iedereen. Het kan ook zijn dat de poolbeheerder alle voorspelling openbaar heeft gemaakt.

13. Ik ontvang geen mailtjes, hoe kan dat?

Controleer of je e-mail adres goed staat ingevuld op je instellingenpagina. Check ook je junk/spam map. Soms komen de mailtjes hier in terecht.

14. Mijn puntentelling klopt niet, wat nu?

De puntentelling op de site is een geautomatiseerde optelling en bevatten dus geen (optel) fouten. Mocht je toch denken dat het totaal niet klopt, leeg dan voordat je een melding maakt even je browser cache, en tel vervolgens nogmaals je punten op.

15. Help mijn voorspelling is niet opgeslagen. Wat nu?

We krijgen vaak mailtjes van mensen die zeggen dat hun voorspelling niet is opgeslagen. Dit is heel vervelend, maar in veel gevallen is de voorspelling helaas te laat opgeslagen. Verder kan het ook zijn dat een voorspelling niet doorkomt vanwege een slechte WiFi/5G verbinding. Wanneer een voorspelling door het systeem wordt opslagen zal er altijd een bevestiging op het scherm of in de app komen. Je kunt daarnaast ook kiezen om een bevestigingsmail te laten versturen.

Bij grote drukte kan het voorkomen dat een voorspelling niet goed doorkomt, Het is je eigen verantwoordelijkheid om dit goed te controleren en nogmaals te proberen. Onze tip hierbij is om je voorspelling niet in de laatste 10 minuten voor de aanvang van het toernooi in te voeren.

16. Mijn topscorer speelt niet meer mee maar staat nog wel in de lijst, hoe kan dat?

Ons systeem haalt geen spelers weg die uit de selecties zijn afgevallen en niet meer meedoen, het is je eigen verantwoordelijkheid om dit in de gaten te houden.

17. Kan ik voorspellingen van anderen bekijken?

Dit hangt af van of de speler dit toestaat. Spelers kunnen zelf aangeven of hun voorspelling privé of openbaar is.

18. Welke uitslag vullen jullie in?

Als uitslag telt de stand na 90 minuten plus de eventuele verlengingen. Strafschoppenseries tellen niet mee.

19. Wanneer worden de ranglijsten bijgewerkt tijdens het EK/WK?

Zowel het algemeen klassement als de ranglijsten binnen subleagues worden aan het eind van de speeldag opnieuw berekend. Dit houdt in dat er op dat moment achter de score ook een + score komen die aangeeft hoeveel punten er die dag zijn bijgekomen op basis van de gespeelde wedstrijden.

20. Wanneer worden de punten voor de poulefase en/of de statistieken toegekend?

De punten voor de poulefase worden toegekend een dag nadat de poulefase is afgelopen. De punten voor de statistieken worden een dag na het einde van het toernooi toegekend.

21. Zijn er ook kosten voor deelname aan het spel verbonden?

Nee, deelname via de website is geheel kosteloos, voor de iOS en Android Apps vragen wij een kleine vergoeding.

22. Ik wil me opnieuw aanmelden, maar het systeem zegt dat mijn e-mailadres reeds in gebruik is. Wat nu?

Waarschijnlijk heb je al eens eerder meegedaan met een voetbalpool. Het is niet mogelijk om met hetzelfde e-mailadres nog een keer in te schrijven. Gebruik een ander e-mailadres of gebruik je oude account. Indien je je spelersnaam en of wachtwoord niet meer weet, vraag deze gegevens dan op via de wachtwoord vergeten pagina.

23. Zijn er ook prijzen te winnen?

Flexvoetbal heeft besloten om geen prijzenpakket te hanteren. Mocht de regelgeving rondom het geven van prijzen versoepelen dan zullen wij ons standpunt mogelijk herzien. Voor nu moeten jullie het doen met de eeuwige roem.

24. Algemene voorwaarden

Voor een overzicht van de voorwaarden van deelname aan deze onze voetbalpools, klik hier.

25. Contact

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot deze voetbalpool kun je het contactformulier gebruiken.

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen