Laden...

EK POOL 2024

Change game

EK Poule of EK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

Spelregels

1. Uitleg puntensysteem

Je verdient punten door uitslagen (gedeeltelijk) goed te voorspellen. Daarnaast kun je bonuspunten verdienen door het (gedeeltelijk) goed voorspellen van standen en/of statistieken. Het maximale aantal punten wat je kunt verdienen voor de wedstrijden is 200 punten.

wedstrijden punten
Goed voorspellen van de volledige uitslag (bv. 2-1 voorspeld, uitslag 2-1):1 200
Goed voorspellen van een gelijkspel (bv 1-1 voorspeld, uitslag 2-2): 100
Goed voorspellen van de winnaar + aantal doelpunten van een team (bv 3-0 voorspeld, uitslag 3-1): 95
Goed voorspellen van de winnaar (bv 3-1 voorspeld, uitslag 1-0): 75
Goed voorspellen van het aantal doelpunten van een team (bv 1-2 voorspeld, uitslag 1-0): 20

1: onder uitslag wordt verstaan de stand na 90 minuten plus de eventuele verlengingen. Strafschoppenseries tellen niet mee.

400

2: bij een gelijke stand in topscorers worden deze allen als 'topscorer' gerekend.
3: tot het totale aantal doelpunten worden strafschoppenseries niet meegerekend. Doelpunten in verlengingen tellen wel mee voor het totaal.

2. Tot wanneer kan ik mijn voorspelling invullen of aanpassen?

Voorspellingen van wedstrijden kunnen tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd ingevoerd of gewijzigd worden. Het invoeren of aanpassen van de poule eindstanden, topscorer en kampioen kan tot de start van het toernooi. Daarna kan dit niet meer gewijzigd worden.

3. En hoe zit het met de 8e finale, kwartfinales, halve finales en finale?

Zodra landen geplaatst zijn voor deze wedstrijden zullen deze worden ingevuld. Verder kunnen deze wedstrijden ook tot 1 min voor de start worden voorspeld. Het is dus niet nodig om deze nu al in te vullen.

4. Wanneer worden de uitslagen ingevoerd?

Uitslagen worden zo snel mogelijk na het einde van een speeldag ingevoerd. Mocht dit niet lukken, dan zullen de uitslagen in ieder geval voor 12.00 uur op de volgende dag ingevoerd worden.

5. Welke uitslag vullen jullie in?

Als uitslag telt de stand na 90 minuten plus de eventuele verlengingen. Strafschoppenseries tellen niet mee.

6. Wanneer worden de punten voor de poulefase en/of de statistieken toegekend?

De punten voor de poulefase worden toegekend een dag nadat de poulefase is afgelopen. De punten voor de statistieken worden een dag na het einde van het toernooi toegekend.

7. Wat gebeurt er bij een gelijke stand in de ranglijst.

Als er meerdere spelers hetzelfde aantal punten hebben, dan kiest de organisatie een winnaar. Bij subleagues dient de organisatie daarvan een winnaar te kiezen

8. Wat gebeurt er bij verplaatste wedstrijden?

Indien wedstrijden verplaatst worden naar een nadere dag of tijdstip, dan zal deze wijziging doorgaans op tijd worden doorgevoerd in het speelschema. Mocht het om welke reden dan ook niet op tijd gebeuren, waardoor spelers onterecht voordeel kunnen krijgen, kiest de organisatie een passende oplossing om dit op te lossen.

instellingen Akkoord

Instellingen

annuleren opslaan

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.