Laden...

EREDIVISIE 2021/2022

Change game

Update afwikkeling Eredivisiepool 2019/2020

Gister heeft de KNVB besloten dat het seizoen niet wordt afgemaakt. Daarnaast hebben ze tevens besloten dat er geen kampioen wordt uitgeroepen en er tevens geen promotie/degradatie zal plaatsvinden. Aangezien er dus geen sprake is van een officiƫle eindstand, kampioen en topscorer is hebben we besloten geen punten meer toe te kennen voor deze onderdelen. Verder roepen we wat betreft het algemeen klassement ook geen winnaar uit. Dit ligt het meest in lijn met de beslissing van de KNVB.


Wat betreft de ranglijsten in subleagues, deze blijven dus ook zoals ze op dit moment zijn. Onderling in subleague dient zelf beslist te worden wat er verder met deze ranglijst gedaan wordt.

Voor de Champions League zal een soort gelijke afwikkeling komen. Meer hierover zodra de UEFA een officieel statement heeft gegeven.

Hopelijk kunnen we volgend seizoen weer voetballen(poolen). Uiteraard gaan wij weer de Eredivisie en CL verzorgen en tevens volgend jaar het EK.

Flexvoetbal

geplaatst door flex op 2020-04-26 18:30:39
Reactie admin

Geen reacties gevonden

  Top 5 subleagues

Top 5

  • 9645 punten Roykes14
  • 9460 punten De_kale
  • 9410 punten DeFeijenoorder
  • 9370 punten Bertsgonnawin
  • 9320 punten nistelrode

Eredivisie Poule of Eredivisie Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen