Laden...

EK POOL 2021

Change game

Update afwikkeling Eredivisiepool 2019/2020

Gister heeft de KNVB besloten dat het seizoen niet wordt afgemaakt. Daarnaast hebben ze tevens besloten dat er geen kampioen wordt uitgeroepen en er tevens geen promotie/degradatie zal plaatsvinden. Aangezien er dus geen sprake is van een officiƫle eindstand, kampioen en topscorer is hebben we besloten geen punten meer toe te kennen voor deze onderdelen. Verder roepen we wat betreft het algemeen klassement ook geen winnaar uit. Dit ligt het meest in lijn met de beslissing van de KNVB.


Wat betreft de ranglijsten in subleagues, deze blijven dus ook zoals ze op dit moment zijn. Onderling in subleague dient zelf beslist te worden wat er verder met deze ranglijst gedaan wordt.

Voor de Champions League zal een soort gelijke afwikkeling komen. Meer hierover zodra de UEFA een officieel statement heeft gegeven.

Hopelijk kunnen we volgend seizoen weer voetballen(poolen). Uiteraard gaan wij weer de Eredivisie en CL verzorgen en tevens volgend jaar het EK.

Flexvoetbal

geplaatst door flex op 2020-04-26 18:30:39
Reactie admin

Geen reacties gevonden

Top 5

  • 0 punten ahbruinsma
  • 0 punten Toon_diBlondini
  • 0 punten Svk009
  • 0 punten blaster1981
  • 0 punten ajax991

EK Poule of EK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi. Juist is dus ek pool

Bron: onzetaal.net

poll

Poll formulier
Wie gaat het EK 2020 winnen ?