Laden...

EK POOL 2024

Change game

EK Poule of EK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

Deadline selecties EK 2024

Deadline selecties EK 2024

De uiterste datum voor het bekendmaken van de definitieve selecties voor het EK 2024 voetbal in Duitsland is 7 juni 2024, precies een week voor de aftrap van het toernooi. Op 14 juni om 21.00 uur zal gastland Duitsland het toernooi openen met de eerste wedstrijd van Poule A tegen Schotland.

Wat betreft de samenstelling van de selecties: elke ploeg mag maximaal 23 spelers opnemen. In tegenstelling tot de vorige edities, waarbij vanwege de pandemie maximaal 26 spelers waren toegestaan, moeten de bondscoaches nu uiterlijk 23 voetballers selecteren, inclusief drie doelmannen.

NĂ¡ de deadline van 7 juni 2024 is het niet mogelijk een veldspeler te vervangen in geval van blessure. Dit geldt echter niet voor doelmannen; indien een doelman na deze deadline geblesseerd raakt, kan er nog een vervanger worden opgeroepen.

geplaatst door ahbruinsma op 2024-04-01 08:20:24
Reactie admin

Geen reacties gevonden

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen