Laden...

EK POOL 2024

Change game

EK Poule of EK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

linkpartners

EK 2024 spelersselecties

De eerste spelersselecties voor het EK 2024 zijn nu beschikbaar. Voor  de EK 2024 pool kun je kunt alvast een de topscorer kiezen. Het gaat wel om de 1e versie van selectie en deze selecties zullen regelmatig worden bijgewerkt, wat betekent dat er spelers kunnen worden toegevoegd of verwijderd. Als een geselecteerde speler uit de lijst valt, dient zelf de keuze te worden bijgewerkt naar een andere speler. Het is handig om de updates te volgen om de meest actuele selectie te hebben voor het maken van voorspellingen. Blijf dus alert en houd de website in de gaten voor de laatste wijzigingen en ontwikkelingen. Zo'n 14 tot 7 dagen voor het EK zullen de landen kun definitieve selectie bekend maken. Je hebt dan nog genoeg tijd om je topscorer te kiezen.
geplaatst door flex op 2024-04-08 09:33:38
Reactie admin

Geen reacties gevonden

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen