Laden...

EK POOL 2024

Change game

EK Poule of EK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

linkpartners

Extra kaarten voor het EK beschikbaar

Extra kaarten voor het EK beschikbaar

Aanstaande donderdag 2 mei, vanaf elf uur 's ochtends, worden er nog eens 100.000 extra kaarten beschikbaar gesteld voor het aankomende EK deze zomer in Duitsland. Deze tickets zijn verkrijgbaar via het officiële ticketplatform, waarbij het aantal beschikbare kaarten per wedstrijd kan variëren.

Deze nieuwe uitgave omvat kaarten die eerder in maart en april al via het officiële doorverkoopplatform werden aangeboden. Bovendien zijn er extra zitplaatsen gecreëerd door aanpassingen aan sommige EK-stadions. De UEFA biedt ook een aanzienlijk aantal tickets met korting aan voor zitplaatsen met beperkt zicht.

Op de UEFA-website wordt benadrukt dat dit waarschijnlijk de laatste kans is voor fans om kaarten te bemachtigen voor het aankomende EK. Verwacht wordt dat vooral kaarten voor wedstrijden van Duitsland (het gastland) en de finale snel uitverkocht zullen zijn. In totaal zullen er meer dan 100.000 tickets beschikbaar zijn voor verkoop.

geplaatst door ahbruinsma op 2024-04-30 17:35:40
Reactie admin

Geen reacties gevonden

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen