Laden...

EK POOL 2024

Change game

EK Poule of EK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

linkpartners

Eerste selectie EK 2024 bekend

Eerste selectie EK 2024 bekend

Een maand voor de aftrap van het EK voetbal in Duitsland heeft Hongarije zijn eerste definitieve selectie bekendgemaakt. Onder leiding van bondscoach Marco Rossi zijn onder andere Milos Kerkez (voorheen AZ) en Dominik Szoboszlai (Liverpool) opgeroepen voor het team.

De selectie van Hongarije bestaat uit 26 spelers, zoals toegestaan na de regelgeving van Ronald Koeman. Ferencváros, de koploper in eigen land, levert drie spelers aan het Hongaarse team. Samen zullen zij proberen om de prestaties van het EK 2020 te overtreffen.

Tijdens het vorige toernooi bevond Hongarije zich in een zware poule met Frankrijk, Duitsland en Portugal, maar wist toch twee punten te behalen. Ditmaal hoopt de ploeg onder leiding van Rossi, die opnieuw Duitsland, Schotland en Zwitserland tegenkomt, op een betere uitkomst.

geplaatst door ahbruinsma op 2024-05-14 17:19:23
Reactie admin

Geen reacties gevonden

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen