Laden...

EK POOL 2024

Change game

EK Poule of EK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

Wedstrijdhistorie EK

Hulp nodig met het invullen van je ek poule? Bekijk dan de resultaten van de onderlinge duels van alle poule wedstrijden.

Retro Voetbalpool

De Retro Voetbalpool is de EK2024 voetbalpool van Retro Voetbalshirts 

Deelname aan deze pool is helemaal gratis en je kunt er mooie prijzen uit onze retro voetbalshop mee winnen! Maar op voorwaarde dat je ook lid bent van Club Retro, de nieuwsbrief van Retro Voetbalshirts. In deze nieuwsbrief brengen we je regelmatig op de hoogte van nieuwe artikelen in onze winkel, we geven kortingscodes weg en brengen het laatste retro voetbalnieuws.

Je kunt je hier inschrijven voor Club Retro, het is zo gepiept en zodra je de inschrijving hebt bevestigd ontvang je direct een kortingscode waarmee je kan shoppen bij Retro Voetbalshirts!

Meespelen in de Retro Voetbalpool kan online via je computer / laptop op www.flexvoetbal.nl let op dat je aanmeld voor de Retro Voetbalpool. 

Tip: je kunt ook de App van Flexvoetbal downloaden, dan kun je tot een minuut voor iedere wedstrijd je voorspelling nog doen/aanpassen. Let op dat je dan wel de instore subleague app aanschaft om toegang tot de Retro Voetbalpool te krijgen, het kost een paar euro, dus om het geld hoef je het niet te laten.

Tussenstanden en discussie op onze X/Twitter, hashtag #retrovoetbalpool

Veel speelplezier!

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen