Laden...

WK POOL 2022

Change game

Top 5

  • 0 punten ahbruinsma
  • 0 punten Groentje8
  • 0 punten Samvanwijk
  • 0 punten kapibaralf
  • 0 punten ajax991

WK Poule of WK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi. Juist is dus wk pool

Bron: onzetaal.net

linkpartners

All Blacks

Net als voorgaande jaren gaan we er ook dit jaar weer een mooi jaar van maken. Eredivisie 2021/2022 heeft de zelfde spelregels als vorig jaar. Voor de eerste wedstrijd van de speelronde alle wedstrijden van die speelronde voorspellen. Ben je de eerste wedstrijd(en) vergeten, mag je alsnog de resterende wedstrijden voorspellen. Er zijn per speelronde prijzen te verdelen voor de beste voorspellers, de regie op Tjalk 22 komen hier later nog op terug. Naast de extra vragen van Flexvoetbal zelf heeft de regie ook nog 2 keer 5 extra vragen bedacht. Voor deze extra vragen wordt een bepaald bedrag gereserveerd als extra prijs en / of motivatie voor de deelnemers die deze het best hebben beantwoord. Nadere uitleg volgt via de email.

Groeten namens de regie

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen