Laden...

EK POOL 2021

Change game

HOOGVLIET EK POOL 2016

Dames en Heren,

Vanaf 10 juni 2016 is het zover: Voor het eerst in de geschiedenis zullen 24 landen deelnemen aan het Europees Kampioenschap voetbal. Dit jaar wordt het toernooi in Frankrijk gehouden. Ondanks de afwezigheid van Oranje doen we als filiaal Katwijk mee met de online Hoogvliet EK-pool 2016.
Test je voetbalkennis en doe mee! Niet alleen voor de eer, want de beste deelnemers worden uiteindelijk ook beloond met een leuk geldbedrag!

De inleg voor deze EK-pool bedraagt € 5,00 per persoon. De totale inleg van deze EK-pool wordt na afloop van het toernooi verdeeld onder de beste drie deelnemers. Hoe meer deelnemers, hoe hoger de geldbedragen dus worden. Het inschrijfgeld kan je inleveren bij Gert-Jan Plug of Gerard Westra en dient z.s.m. ingeleverd te zijn.

Veel succes!

Prijzen
1e prijs: 55% van het prijzengeld (€ 49,50)
2e prijs: 30% van het prijzengeld (€ 27,00)
3e prijs: 15% van het prijzengeld (€ 13,50)

Punten (zie de spelregels op flexvoetbal.nl)
Je verdient punten door uitslagen (gedeeltelijk) goed te voorspellen. Daarnaast kun je bonuspunten verdienen door het (gedeeltelijk) goed voorspellen standen en/of statistieken. Zie het puntensysteem op deze site.
Voorspellingen van wedstrijden kunnen tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd ingevoerd of gewijzigd worden. Het invoeren of aanpassen van de poule eindstanden, topscorer en kampioen kan tot de start van het toernooi. Daarna kan dit niet meer gewijzigd worden. Onder het voorspellen van de uitslag wordt verstaan de stand na 90 minuten plus de eventuele verlengingen. Strafschoppenseries tellen niet mee.

8e Finale, Kwartfinale, Halve Finale en de Finale (zie de spelregels op flexvoetbal.nl)
Zodra landen geplaatst zijn voor deze wedstrijden zullen deze worden ingevuld. Verder kunnen deze wedstrijden ook tot 1 min voor de start worden voorspeld. Het is dus niet nodig om deze nu al in te vullen.

Top 5

  • 2610 punten TH
  • 2600 punten SanderJedi
  • 2590 punten OLF
  • 2570 punten Kamandante
  • 2550 punten WillyterHuerne

EK poulestanden & statistieken

Vergeet niet je EK poulestanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 11 juni 21.00 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen