Laden...

EK POOL 2024

Change game

EK Poule of EK Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

linkpartners

HJSC EK 2021

HJSC'ers,

Van harte welkom bij de HJSC-pool ter ere van het Europees Kampioenschap voetbal van 2020, dat door corona is uitgesteld naar 2021. Hoewel sportpark Oan it Far voor veel leden van onze club lang niet is betreden, proberen we weer wat leven in de brouwerij te kweken in het dorp. En hoe kan dat nu beter met een heuse EK-pool! We gaan vanaf 11 juni op zoek naar de beste voorspeller van Hommerts-Jutrijp. En voor de beste voorspeller ligt er zelfs nog een mooi prijsje klaar, al is de hoofdprijs nog afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Even de administratieve zaken op een rij, dan hebben we die ellende maar gehad.

Deelname kost 5 euro per persoon. De helft van het geld wordt meegenomen in de prijzenpot, de andere helft gaat naar HJSC.

Zowel de nummers 1 en 2 winnen een geldprijs.

Je wordt toegelaten in de EK-pool als de betaling is voltooid.

Het geld kan overgemaakt worden (met als beschrijving: EK Pool) op het bankrekeningnummer van HJSC: 

NL32RABO0328800864.

Updates van de pool zijn te zien op de website van HJSC.  

Neem, voordat je deuitslagen gaat invullen, even de tijd om onderstaande te lezen. Uitleg over invullen,punten, inleg, prijzen, deadline en meer (reading time: 3 minuutjes).

 INVULLEN EN DEADLINE

Wedstrijden: De uitslagen kun je via deze site invullen. Letop: je kunt tot één minuut voor de aftrap je uitslag wijzigen. Eerste deadline is dus VRIJDAG 11 JUNI, 20.59 UUR!

LET OP: bij achtste finales, kwartfinales, halve finales eN finales gaat het om de stand na 90 minuten PLUS verlenging! Strafschoppen tellen niet mee. Zie ook het tabblad spelregels (die van Flexvoetbal).

Eindstanden groepen: Voor het juist voorspellen van de groepseindstanden krijg je ook punten. Deze kun je automatisch laten berekenen door de site, op basis van je ingevulde scores. Of je kunt het handmatig doen, mag ook (het hoeft niet per se overeen te komen met je uitslagen).

Wereldkampioen: Vul het land in waarvan jij denkt dat die het EK gaat winnen.

Topscorer: kies een speler uit de lijst van wie jij denkt dat die topscorer wordt.

Aantal goals: hoe vaak (inclusief verlengingen) wordt er gescoord? Je kunt je eigen scores optellen, maar een cijfer gokken is beter.TIP: kijk ook even naar voorgaande edities. Wat je hier voorspelt, kan veelinvloed op je eindscore hebben. Per doelpunt dat je er naast zit, gaat er eenpercentage van het maximale puntentotaal af.

Aantal rode kaarten: zie uitleg goals

Aantal gele kaarten: zie uitleg goals

  

PUNTENTELLING: Volledig overzicht puntentelling, zie tabblad Spelregels

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen