Laden...

EREDIVISIE POOL 2024/2025

Change game

Top 5

  • ahbruinsma 0 punten
  • kingwilly 0 punten
  • Igeo 0 punten
  • Baco151 0 punten
  • Vdmaarel 0 punten

Eredivisie Poule of Eredivisie Pool?

Een pool is een weddenschap rond de uitslag van een sporttoernooi. Een poule is een groep deelnemers aan een toernooi.

Bron: onzetaal.net

  Top 5 subleagues

101-bundy-EK POOL 2024

Lieve vriendjes,

Jullie dachten natuurlijk, dat dikke blonde joch is het dit jaar vergeten. Nou, nee dus.
Zoals elk groot toernooi gewoon een eigen 101-bundy voetbalpool. De regels zijn zoals elk jaar hetzelfde, net als de verdeling van de prijzen. Hopelijk doet iedereen mee en uiteraard zijn partners, lovers, scharrels, kinderen en huisdieren ook gewoon welkom. 


Prijsverdeling:

1e plaats: 50% prijzengeld.
2e plaats: 25% prijzengeld.
3e plaats: 10% prijzengeld.
7e plaats: 7,5% prijzengeld.
Eén-na-laatste plaats: 7,5% prijzengeld.


*Poule is alleen voor de 101 bundy's leden en aanhang.


Deelnemen kost €10,- per persoon en moet voor de start van het toernooi zijn overgemaakt op rekeningnummer NL09ABNA0976352443 t.a.v. Nico Braam.


-Regels-

1. Voorspel de uitslagen.
Een volledig juiste uitslag levert 200 punten op. Alleen de juiste winnaar voorspelt? Dit levert 75 punten op. Het juist voorspellen van een gelijkspel zonder de juiste eindstand brengt zelfs 100 punten op. Wanneer je alleen het doelpuntenaantal van één van beide teams goed hebt ontvang je slechts 20 schamele punten. Uitslagen kunnen gelijk al voor het hele toernooi worden ingevuld, maar kunnen tot vlak voor aanvang van de wedstrijd worden aangepast. (De uitslag geldt voor 90 minuten speeltijd + eventuele verlengen. Straffenschoppenseries tellen niet mee.)

2. Voorspel de topscorer.
Welke speler scoort het vaakst tijdens het toernooi? Voorspel dit goed en je ontvangt 250 bonuspunten.
Dit moet worden ingevuld voor aanvang van het toernooi.

3. Voorspel de kampioen.
De Rolls-Royce onder je voorspellingen. Het op voorhand verklappen van de eindwinnaar levert maar liefst 250 punten op. Dit moeten worden ingevuld voor aanvang van het toernooi.

4. Het aantal kaarten van beide kleuren en de hoeveelheid doelpunten. 

Een wilde gok misschien, maar mocht je het goed hebben levert dit voor elk juist aantal maar liefst 400 punten op. Slecht gescoord qua uitslagen? Je kunt alles nog goed maken met deze voorspelling. Dit moeten worden ingevuld voor aanvang van het toernooi.

5.De eindstanden in de verschillende poules. 

Vergeet naast alle uitslagen niet ook nog de eindstanden in de verschillende poules in te vullen. Heel belangrijk, want het levert een flinke smak punten op;

1e plek goed; 50 punten.


2e plek goed; 125 punten. 3e/4e plek goed; 250 punten.

Eredivisie eindstanden & statistieken

Vergeet niet je Eredivisie eindstanden en statistieken in te vullen. Je kunt deze tot 1 september 23.59 uur invullen. Hierna gaat dit onderdeel dicht en kun je alleen nog wedstrijden voorspellen.

Met deze onderdelen kun je veel punten verdienen. Zorg dus dat je ze op tijd invult. Heb je ze al ingevuld? Dan kun je deze reminder wegklikken.

Nu invullen